Lesruimte huren bij ULO in Gorinchem?

De ULO Gorinchem is dé inspirerende locatie voor uw training, opleiding, cursus of workshop. De sfeer van een oud schoolgebouw en als Rijksmonument, zorgt de ULO voor een unieke, ongedwongen en dynamische setting.

De diverse lokalen van de ULO zijn voorzien van de benodigde faciliteiten zoals internet, flip-over, beamer en zijn geschikt voor groepen van 2 tot 80 personen. Naast trainingen, workshops etc. zijn diverse lokalen ook geschikt voor muziekrepetities, theaterworkshops, Yoga en mindfulness.

Tevens beschikken we binnen de ULO over een ruim atelier, voorzien van schildersezels, werktafels en een keramische oven, waar u terecht kunt voor creatieve cursussen en workshops.

Meer weten? Stel uw vraag aan ULO Gorinchem.

Stel uw vraag

Reserveren

Lesruimte huren bij ULO Gorinchem? Reserveer hiernaast direct uw ruimte hiernaast of bel naar (0183) 762 100.

Als u meerdere ruimten wilt reserveren of een ruimte voor meerdere dagen door het jaar wilt reserveren kunt u dit aangeven onder ‘opmerking of toelichting’.

Na verzending ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een bevestiging als de gevraagde ruimte beschikbaar is met een prijsopgaaf. Zodra deze mail bevestigd wordt is de reservering pas definitief.

Annulering van reserveringen kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang.

Reserveren

Ik wil deze ruimte reserveren*

Datum reservering*

Tijdstip reservering*

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Voorwaarden zijn van toepassing.

Back to Top