Cursusruimte huren in Gorinchem?

Bij ULO Gorinchem kunt u cursus- of trainingsruimte huren.

De ULO Gorinchem heeft voor cursussen van 6 tot 60 personen diverse lokalen beschikbaar. Wifi is overal in het gebouw vrij te gebruiken met voldoende snelheid en bandbreedte. Presentatiemateriaal zoals beamer en flip-over zijn op verzoek beschikbaar.

Voor groepen tot 12 personen hebben wij 3 atelierruimten. De kosten hiervoor bedragen € 36,- per dagdeel (excl btw)

Voor groepen tot 35 personen hebben wij een lokaal genaamd ‘het hemeltje’ met een oppervlak van 70 m². De kosten hiervoor bedragen € 75,- per dagdeel (excl btw)

Voor groepen tot 60 personen hebben wij de grote zaal met een oppervlak van 90 m². De kosten hiervoor bedragen € 125,- per dagdeel (excl btw)

Ruimten kunnen op werkdagen worden geboekt tussen 8.00 en 22.00 uur. Boekingen in het weekeinde zijn in overleg ook mogelijk.

Koffie/thee is onbeperkt beschikbaar voor € 2,00 per persoon per dagdeel. Lunches en buffetten kunnen ook worden verzorgd. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor ontbijt-, lunch- en/of avondsessies bij ons terecht. De kosten daarvan zijn afhankelijk van uw wensen waarbij vrijwel alles mogelijk is.

Reserveren

Lesruimte huren bij ULO Gorinchem? Reserveer hiernaast direct uw ruimte hiernaast of bel naar (0183) 762 100.

Als u meerdere ruimten wilt reserveren of een ruimte voor meerdere dagen door het jaar wilt reserveren kunt u dit aangeven onder ‘opmerking of toelichting’.

Na verzending ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een bevestiging als de gevraagde ruimte beschikbaar is met een prijsopgaaf. Zodra deze mail bevestigd wordt is de reservering pas definitief.

Annulering van reserveringen kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang.

Reserveren

Ik wil deze ruimte reserveren*

Datum reservering*

Tijdstip reservering*

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Voorwaarden zijn van toepassing.

Back to Top