Ruimte huren voor workshops in Gorinchem?

Bij ULO Gorinchem kunt u lesruimte huren voor cursus en training, muziek, workshop, theater en atelier.

Wilt u een workshop geven? Dan bent u bij de ULO Gorinchem aan het juiste adres, met breed scala aan ruimten die voor diverse activiteiten geschikt zijn. Zo beschikt de ULO over twee yoga/meditatieruimten, 5 geluidsdichte studio’s, een atelier, drie grote lokalen tot 90 m², een kantine en volop gangruimte en een open workspace met kleine zitjes waar u in kleine groepjes kunt werken.

Naast ruimte heeft de ULO de benodigde voorzieningen zoals wifi door het hele pand, schildersezels, werktafels en werkbokken, een keramische oven, print- en plotfaciliteiten inclusief een 3D printer, meditatiematten, diverse instrumenten, geluidsapparatuur etc.

De kosten per ruimte variëren. Laat ons weten wat u zoekt en wij bieden u een passend arrangement tegen een scherp tarief. Naast ruimte bieden wij u uiteraard ook alles voor de inwendige mens tegen aantrekkelijke prijzen.

Reserveren

Lesruimte huren bij ULO Gorinchem? Reserveer hiernaast direct uw ruimte hiernaast of bel naar (0183) 762 100.

Als u meerdere ruimten wilt reserveren of een ruimte voor meerdere dagen door het jaar wilt reserveren kunt u dit aangeven onder ‘opmerking of toelichting’.

Na verzending ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een bevestiging als de gevraagde ruimte beschikbaar is met een prijsopgaaf. Zodra deze mail bevestigd wordt is de reservering pas definitief.

Annulering van reserveringen kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang.

Reserveren

Ik wil deze ruimte reserveren*

Datum reservering*

Tijdstip reservering*

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Voorwaarden zijn van toepassing.

Back to Top