Vergaderruimte huren in Gorinchem

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Gorinchem?

De ULO Gorinchem heeft voor vergaderingen van 2 tot 60 personen diverse lokalen beschikbaar. Wifi is overal in het gebouw vrij te gebruiken met voldoende snelheid en bandbreedte. Presentatiemateriaal zoals beamer en flip-over zijn op verzoek beschikbaar.

Voor groepen tot 12 personen hebben wij 3 atelierruimten. De kosten hiervoor bedragen € 36,- per dagdeel (excl btw). Deze ruimten zijn ook uitermate geschikt voor coachingsgesprekken.

Voor groepen tot 35 personen is er binnen de ULO een lokaal genaamd ‘het hemeltje’ met een oppervlak van 70 m². De kosten hiervoor bedragen € 75,- per dagdeel (excl btw)

Voor groepen tot 60 personen heeft de ULO de grote zaal met een oppervlak van 90 m². De kosten hiervoor bedragen € 125,- per dagdeel (excl btw)

Naast bovengenoemde ruimten beschikken wij over een kantine en een open workspace waar u en uw gasten voor of na uw afspraken gratis gebruik van kunt maken, voorzien van wifi.

Ruimten kunnen op werkdagen worden geboekt tussen 8.00 en 22.00 uur. Boekingen in het weekeinde zijn in overleg ook mogelijk.

Koffie/thee is onbeperkt beschikbaar voor € 2,00 per persoon per dagdeel. Lunches en buffetten kunnen ook worden verzorgd. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor ontbijt-, lunch- en/of avondsessies bij ons terecht. De kosten daarvan zijn afhankelijk van uw wensen waarbij vrijwel alles mogelijk is.

Reserveren

Ik wil deze ruimte reserveren*

Datum reservering*

Tijdstip reservering*

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Voorwaarden zijn van toepassing.

Back to Top