Used for the like, share, comment, and reaction icons

Nieuws

Culturele Route Gorinchem
Gieles van Duyse in de Oude Ulo gisteren tijdens de workshop frotteren met de boormachine. Kunstmanifestatie ‘Wat beweegt’.
... Lees meerLees minder

geplaatst op 08/07/19

Kalligraferen met Loi Che Chan gisteren 7 juli tijdens de Kunstmanifestatie ‘Wat beweegt’ in de Oude Ulo aan de Zusterstraat, Gorinchem #cultureleroute #cultureleroutegorinchem #cultuur #kunstmanifestatie #watbeweegt #gorinchem #tentoonstellingen #modernart #contemporaryartwork #contemporaryart #art #artcurator #artcurators #exhibition #mooigorinchem #1340artbio #kunstenaar ... Lees meerLees minder

geplaatst op 08/07/19

Kunstmanifestatie ’Wat beweegt’ in Gorinchem
Op zaterdag 6 en zondag 7 juli organiseert de Culturele Route Gorinchem de kunstmanifestatie ‘Wat beweegt’. Een evenement voor bezoekers van alle leeftijden met diverse interesses, want er is eigenzinnige en vernieuwende kunst te zien. Vijftig kunstenaars exposeren op 25 locaties, van 11.00 tot 17.00 uur. Er zijn verder allerlei workshops en rondleidingen. De opening vindt op 6 juli om 10.30 plaats bij de Luisterpost, met een optreden van dansgroep Puur van Dinne Groothuis.
Tijdens 'Wat beweegt' zie je kunst van diverse disciplines, zoals beeldhouwkunst, textiele werkvormen, schilderijen en kunst die speciaal voor die plek is gemaakt. De bezoeker wordt onder meer uitgenodigd in woonkamers waar de kunstenaar zijn of haar werk laat zien en ook in fascinerende historische panden. De meeste kunstenaars zijn aanwezig, zodat je met ze in gesprek kunt gaan.
Tijdens het hele weekend is er verder een breed activiteitenprogramma met onder andere spannende workshops voor volwassenen en kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een kalligrafeerworkshop, een workshop kunst maken van afval, een stadswandeling langs bomen, een poëziewandeling, modeltekenen, een tekendemonstratie met een boormachine en dansoptredens op verschillende plekken in de stad.
In de Kamer van de Tussentijd, op de begane grond van het Gorcums Museum, is een centrale expositie te zien waarin alle kunstenaars met een klein werk vertegenwoordigd zijn. Hier kan je dus alvast bekijken van welke kunstenaars je graag wat meer wilt gaan zien!
Voor informatie over de deelnemende kunstenaars, plattegrond en activiteiten, kijk op onze website: www.cultureleroute.nl. Brochures met alle kunstenaars erin, de plattegrond en het programma zijn binnenkort gratis verkrijgbaar bij het Gorcums Museum en Mooi Gorinchem (VVV) en tijdens de manifestatie op alle locaties.
... Lees meerLees minder

geplaatst op 05/07/19

a.s. zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur in de ULO Gorinchem - Centrum voor Cultuur, Ondernemen en Samenleving.Wil je meedoen aan de gratis Workshop Spelen met lijnen van Chinese kalligrafie op zondag 7 juli van 15.00-17.00 uur
Loi Che Chan | Oude ULO, Zusterstraat 3
Geef je dan nu op: loiche@exto.nl
... Lees meerLees minder

geplaatst op 05/07/19

a.s. zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur in de ULO Gorinchem - Centrum voor Cultuur, Ondernemen en Samenleving.

Ook alle cursussen in de ULO Gorinchem zijn terug te vinden op Culturele Menukaart GorinchemGorinchem barst van de creativiteit! En dat kun je in deze Maand van de Amateurkunst volop zien en beleven door heel de stad met Iktoon Gorinchem.

Wil je zelf creatief aan de slag? Bijvoorbeeld (leren) zingen, dansen, schilderen, muziek maken, acteren of iets heel ander creatiefs? Geen idee waar dat kan? Neem eens een kijkje op culturelemenukaart.nl. Je vindt hier alle verenigingen en docenten in Gorinchem bij elkaar. Misschien staat jouw toekomstige hobby er wel bij.

Culturele Menukaart Gorinchem is dé centrale plek voor het complete culturele lesaanbod in heel Gorinchem. Voor jong en oud.
... Lees meerLees minder

geplaatst op 05/06/19

Ook alle cursussen in de ULO Gorinchem zijn terug te vinden op Culturele Menukaart Gorinchem

Maak van muziek je hobby!

Heb je geen idee welk instrument je het leukst vindt? Docenten van MuziekPunt Gorinchem zijn volledig bevoegd en kunnen je helpen bij je keuze. Kom naar de open dag en ontdek welk instrument het best bij jou past. Maak ook meteen een afspraak voor een gratis proefles!

Zien we je zaterdag 18 mei? Je vindt ons bij Ulo Gorinchem, Zusterstraat 31.
... Lees meerLees minder

geplaatst op 09/05/19

Vind jouw creatieve les op www.culturelemenukaart.nlCulturele Menukaart is hét cultuurplatform in Gorinchem waar jij je creatieve talenten kunt ontdekken, tonen en ontwikkelen. Hier vind je de cursus of workshop in Gorinchem die bij je past!

We streven ernaar om met alle lokale organisaties en docenten het culturele cursusaanbod te bundelen op het platform en te delen met het Gorcums publiek. Sta je als cultuuraanbieder met jouw aanbod nog niet op de Culturele Menukaart? Meld je dan nu kosteloos aan via www.culturelemenukaart.nl.
... Lees meerLees minder

geplaatst op 07/05/19

Vind jouw creatieve les op www.culturelemenukaart.nl

Kunstmanifestatie ‘Wat beweegt’ 6 & 7 juli in Gorinchem #cultureleroute #cultureleroutegorinchem #cultuur #kunstmanifestatie #watbeweegt #gorinchem #tentoonstellingen #contemporaryartwork #contemporaryart #art #artcurator #artcurators #exhibition #mooigorincheml ... Lees meerLees minder

geplaatst op 05/05/19

Open dag MuziekPunt Gorinchem in de ULOSpeel je liever KLARINET, of liever DWARSFLUIT
of wil je gaan DRUMMEN? Of nog een ander instrument?
Alles is mogelijk op de OPEN DAG van MuziekPunt op zaterdag 18 mei.
Jullie zijn welkom tussen 12.00 - 16.00 uur.
Maak een afspraak voor een gratis poefles!
... Lees meerLees minder

geplaatst op 02/05/19

Open dag MuziekPunt Gorinchem in de ULO

Vanaf nu te volgen op Facebook en instagram. De Culturele Menukaart Gorinchem. Hier vindt je een totaaloverzicht van alle creatieve cursussen in Gorinchem. Uiteraard kun je ook direct naar www.culturelemenukaartgorinchem.nlCulturele Menukaart is hét cultuurplatform in Gorinchem waar jij je creatieve talenten kunt ontdekken, tonen en ontwikkelen. Hier vind je de cursus of workshop in Gorinchem die bij je past!

We streven ernaar om met alle lokale organisaties en docenten het culturele cursusaanbod te bundelen op het platform en te delen met het Gorcums publiek. Sta je als cultuuraanbieder met jouw aanbod nog niet op de Culturele Menukaart? Meld je dan nu kosteloos aan via www.culturelemenukaart.nl.
... Lees meerLees minder

geplaatst op 02/05/19

Vanaf nu te volgen op Facebook en instagram. De Culturele Menukaart Gorinchem. Hier vindt je een totaaloverzicht van alle creatieve cursussen in Gorinchem. Uiteraard kun je ook direct naar www.culturelemenukaartgorinchem.nl
Load more

Naar Facebookpagina

Back to Top